ubat kencing manis tradisional

ubat kencing manis tradisional

Saturday, March 10, 2012

Ubat kencing manis KACIP EMAS 2012 - beli secara terus

Ubat kencing manis KACIP EMAS kini boleh didapati secara terus jika anda berada di sekitar Kuala Lumpur, Gombak dan Selayang. Bagaimanapun untuk pembelian terus ini, pembelian minimum ialah 2 botol ubat kencing manis ini. Untuk 1 botol, kami tidak buat penghantaran terus ke premis anda tetapi anda boleh datang ke Sentul di Kondominium Sentul Utama.

Penghantaran terus ubat kencing manis ini hanya akan dibuat pada hujung minggu ( Sabtu / Ahad ) dan dihantar terus ke rumah atau pejabat anda. Tapi pastikan menghubungi kami sehari sebelum untuk kami buat persediaan dan untuk pastikan stok penawar kencing manis mujarab ini ada. 

Alhamdulillah setakat ni banyak feedback positif yang kami terima sendiri daripada mereka yang telah mencuba produk ubat kencing manis ini. Ini telah banyak memberi dorongan untuk kami terus memasarkan ubat kencing manis kacip emas ini. Jika anda atau ibu bapa anda menghidapi penyakit kencing manis, jangan serba salah untuk mencuba ubat kencing manis kacip emas ini. 

Dari semasa ke semasa saya akan update testimoni-testimoni terkini mereka yang telah menggunakan ubat kencing manis mujarab ini. Jika anda berada di Kuala Lumpur, Gombak dan Selayang Insyaallah penghantaran terus ke tempat anda boleh aturkan dihujung minggu.

SAYA TIDAK LAGI MENGEDARKAN PRODUK KACIP EMAS. UNTUK ALTERNATIF SILA REFER TEH UNTUK KENCING MANIS DI BAHAGIAN ATAS BLOG INI.

No comments:

Post a Comment