Friday, December 30, 2011

Rawatan kencing manis 100% buah-buahan dan sayuran


Rawatan kencing manis kacip emas merupakan rawatan kencing manis yang 100% organik tanpa menggunakan bahan-bahan kimia. Produk kencing manis kacip emas dihasilkan daripada 100% jus buah-buahan dan sayur-sayuran di kilang yang terletak di Alor Setar Kedah.

Rawatan kencing manis ini telah mula dipasarkan sejak tahun 2001. Maksudnya ubat kencing manis mujarab ini telah lebih kurang 10 tahun dipasaran. Alhamdulillah setakat ini rawatan kencing manis kacip emas telah terbukti (dengan Izin Allah) dapat mengubati penyakit kencing manis walaupun pada tahap kes kronik seperti kaki hampir dipotong.

Kehadiran produk rawatan kencing manis kacip emas juga memberikan alternatif yang terbaik kepada perawatan yang menggunakan bahan kimia. Dengan jumlah pesakit kencing manis yang besar di Malaysia, diharap formula hebat rawatan kencing manis kacip emas akan dapat membantu lebih ramai pesakit penyakit kencing manis .

Jika ingin maklumat lanjut atau ingin mendapatkan produk kencing manis , sila pergi laman web jualan kacip emas saya. Sila klik link di bawah. Penghantaran adalah menggunakan pos laju atau skynet. Jika berada di sekitar kuala lumpur, boleh dapatkan rawatan kencing manis ini dari saya secara terus di tempat-tempat yang saya sebutkan di laman web tersebut.


Thursday, December 29, 2011

Ubat kencing manis terbaik - testimoni 2

Ubat kencing manis terbaik Kacip Emas juga telah menghasilkan dengan izin Allah satu testimoni penyakit kencing manis yang hebat di mana daripada koma, pesakit ini telah pulih dan boleh berjalan seperti sediakala. Ini membuktikan kacip emas merupakan antara ubat kencing manis terbaik . Sila baca kisah tersebut:


Kes 2 - Hjh Saodah Bt Hj Md Isa (59 Tahun)

Pada bulan Mac 2007, saya telah dimasukkan ke wad ICU, KMC Kedah setelah pitam dan koma selama 8 hari. Tubuh badan menjadi lembik dan hampir lumpuh sepenuhnya. Setelah diberi rawatan sewajarnya dan tidak menunjukkan sebarang perubahan, doktor menasihatkan agar saya di bawa balik ke rumah, mungkin kerana dirasakan sudah tiada harapan untuk hidup.

Di rumah, semua ahli keluarga telah berkumpul dan membaca surah Yassin. Walaupun tidak dapat bergerak, saya telah diberikan Penawar Kacip Emas yang dibawa oleh seorang kenalan (Pak Din) dan alhamdulillah dalam beberapa hari tangan dan kaki telah boleh bergerak semula.

Sekarang saya telah boleh berjalan seperti sediakala dan mampu membuat kerja seperti orang lain dan saya juga amat bersyukur kerana diberi kesihatan yang baik. Terima kasih Penawar Kacip Emas.

Semoga testimoni penyakit kencing manis yang telah pulih dengan pengamalan ubat kencing manis terbaik kacip emas (dengan izin Allah) dapat memberikan satu sinar baru jika perkara sama berlaku dikalangan ahli keluarga anda. Untuk maklumat lanjut mengenai rawatan kencing manis secara tradisional sila ke:

Wednesday, December 28, 2011

Ubat kencing manis mujarab - testimoni 1

Ubat kencing manis mujarab kacip emas telah terbukti melalui pelbagai testimoni mereka yang telah pulih. Di bawah saya kongsikan testimoni ubat kencing manis mujarab kacip emas yang pertama, iaitu seorang ustaz. Sila baca testimoni penyakit kencing manis di bawah:


Ustaz Mohamed Azri B. Tajudin (43 Tahun)

Saya telah mengidap kencing manis selama lapan (8) tahun sejak tahun 2000. Selama masa itu, saya cuma mengambil ubat hospital pada bulan November 2007. Ibu jari kaki saya terluka (Makan cekam). Saya mendapat rawatan di klinik swasta beberapa lama sebelum dinasihatkan oleh doktor supaya mendapat rawatan lanjut di Hospital Besar Pulau Pinang.

Atas nasihat daripada doktor dan kawan-kawan saya pergi ke hospital. Sampai sahaja di hospital saya terus dimasukkan ke wad. Akhirnya keempat jari kaki sebelah kiri saya dipotong di bahagian atas tapak kaki saya dilapah.

Doktor telah memutuskan kaki saya harus di potong sehingga atas paras buku lali. Teman-teman saya telah membawa saya ke sebuah pusat rawatan alternatif (tidak dapat disiarkan disini) di Sri Gombak, Selangor dengan bayaran sebanyak RM 8,850.00 sebulan. Empat hari sebelum tamat rawatan kaki saya mula bernanah dan doktor menasihatkan saya pergi ke hospital semula.

Usaha saya yang terakhir ialah mendapatkan khidmat nasihat dan rawatan dari pihak Kacip Emas (Gold Pincer Trading, Alor Star). Setelah tiga minggu mengamal Penawar Kacip Emas dan mendapat rawatan yang teliti daripada pihak Kacip Emas, kaki saya mula menunjukkan perubahan dengan izin Allah walaupun luka tapak kaki saya agak besar disebabkan nanah.

Saya amat yakin dan berdoa semoga Allah menyembuhkan saya dengan keberkesanan kerana Kacip Emas dan rawatan yang teliti agar saya dapat berdiri semula sebagai Imam dan saya juga berdoa semoga Kacip Emas akan berkesan pada setiap pesakit kencing manis.

Saya bersyukur kepada Allah S.W.T, terima kasih kepada Kapt. Yusoff, Pak Din dan semua warga kerja Kacip Emas yang sangat prihatin.Sekarang kaki saya telahpun pulih 95% berikhtiar dengan mengambil Penawar Kacip Emas. Dahulu bacaan gula saya 29 mmol/L dan sekarang tidak melebihi 6.0 mmol/L dan tidak perlu mengambil insulin 2 kali sehari seperti sebelumnya. Alhamdulillah…

Semoga testimoni di atas memberi satu harapan baru kepada penyakit kencing manis yang anda sedang hadapi. Jika ingin maklumat lanjut mengenai ubat kencing manis tradisional ini, sila klik link di bawah:

Sila klik :

>> penawar kencing manis <<

Saturday, December 24, 2011

Ubat kencing manis mujarab dari kacip emas


Ubat kencing manis mujarab kacip emas merupakan satu produk ubat kencing manis yang telah lama di pasaran iaitu sejak 2001 lagi. Mempunyai kilang di Alor Setar, ubat kencing manis tradisional ini telah mendapat liputan pelbagai media dan mempunyai banyak testimoni kejayaan terutamanya untuk masalah kencing manis yang kronik.
Ubat kencing manis mujarab ini dibuat daripada formula hebat 100% daripada jus sayur-sayuran dan buah-buahan tempatan. Jus asli cecair ini dapat memberikan penyerapan yang cepat ke dalam sel-sel badan serta sekaligus membantu perkara berikut:
 • Membantu untuk mencerna glukosa serta membenarkan glukosa di dalam darah menembusi dinding sel.
 • Membantu untuk meningkatkan kualiti oksigen serta mengaktifkan sel-sel di dalam badan.
 • Membantu untuk mengurangkan keletihan serta kelesuan tenaga yang seterusnya dapat kembalikan tenaga dalaman khususnya untuk lelaki.
 • Membantu untuk pulihkan kebas kaki dan tangan
 • MENGEMBALIKAN DERIA RASA dan MEMULIHKAN LUKA TERUK atau KRONIK akibat penyakit kencing manis
 • Membantu untuk merawat PENGLIHATAN YANG KABUR akibat daripada penyakit diabetes .
Ubat kencing manis mujarab ini telah terbukti berkesan dengan izin Allah melalui testimoni-testimoni mereka yang telah pulih dari penyakit kencing manis kronik . Jika anda mempunyai penyakit kencing manis , jangan ragu-ragu untuk mencuba ubat kencing manis mujarab ini.
Tapi jika mengambil ubat kencing manis mujarab ini, pastikan mengikut panduan pantang daripada pengeluar Kacip Emas . Cuba elakkan daripada mengambil:
 • Minuman yang manis dan bergas
 • Makanan berminyak dan berlemak
 • Lemak daging dan kulit ayam
 • Makanan yang berkanji
 • Buah-buahan manis seperti dokong, langsat, durian, pisang, nenas dan lain-lain
 • Serbuk perasa
 • Susu cair/ susu tepung
 • Semua jenis ikan bersengat dan berduri (Sembilang, Fatin, Pelotan, Seludu, Keli)
 • Sotong, Ketam dan udang
 • Sayur bayam dan daun asin-asin (pucuk manis)
 • Umbut kelapa dan umbut pisang
 • Alkohol
Jika ingin maklumat lanjut dan cara pembelian, sila ke laman web jualan ubat kencing manis kacip emas di bawah: